2018 Dünya Kupasına İnanılmaz Ödül : 1 MİLYON TL

Rusya 2018 Dünya Kupasına son 2 hafta kaldı. Heyecan dorukta. Moskova’da Kremlin Sarayı’nda kura çekimi gerçekleşti ve takımlarda artık belirlendi. Rusya’nın ev sahipliği yaptığı için kupaya doğrudan katılacak. FIFA 2018 Dünya Kupası’nda yer alan 32 takım 8 gruba ayrılıyor ve gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlar adlarını 16 turuna yazdıracak.Tahminlerini yapmak için hazır mısın? Eğer hazırsan Bets10‘da senin için hazır. Bets10’un 20108 Dünya Kupasında yapmış olduğu inanılmaz kampanyayı duydun mu? 1 MİLYON TL Ödül.

Bets10’a Hızlı ve Güvenli Giriş için yandaki linki tıkla https://www.bets10up.com

Bets10 Sayfasında devasa kampanyasını şu şekilde yayınladı;

DÜNYA KUPASI TAHMİN YARIŞMASI TAM 1 MİLYON TL NAKİT ÖDÜL

Grup sıralamasını gerçekleşeceğini düşündüğünüz şekilde işaretleyiniz.
Bets10’a kayıtlı eposta adresin ile tahminini kaydet 1 MİLYON TL kazanma şansını yakala

*****TAHMIN YARIŞMASINI KATILMAK İÇİN SAMPİYONUBİL.COM‘ A GİR. 16 MAÇIN KAZANANINI BELİRLE. SONUÇLANDIRMA AŞAMASINA GEL. BETS10’A KAYITLI E-POSTANI GİR. ANINDA KAMPANYAYA KATIL.

Yarışma Şart ve Koşulları

Yarışmadan ödül kazanmak için Bets10’da kayıtlı bir e-mail adresiniz olmalı ve yarışmaya katılmadan önce hesabınıza en az bir kez para yatırmış olmanız gerekmektedir.
Birden fazla hesap açılarak yarışmaya katılım sağlanması durumunda tahmininiz geçerli sayılmayacaktır.
Bets10 önceden haber vermeksizin ve herhangi bir neden belirtmeksizin kampanyayı durdurma, iptal etme ve şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Bets10, kampanyayı suistimal ederek haksız kazanç elde etmeye çalışan ve/veya Bets10 genel şartlarını ve -koşullarını ihlal eden kullanıcıların hesaplarını kapatma hakkını saklı tutar.
Kazanacağınız tutar çekilebilir tutar olarak hesabınıza yatırılacaktır.
Yarışmada 1. olan kişiye 1 Milyon TL nakit olarak verilecektir. Yarışmayı birden fazla kişinin kazanması durumunda ödül bölünecektir.
Tahmininizi tamamladıktan sonra kayıt olduğunuz mail adresinize yaptığınız tahmin anında gelecektir. Bu şekilde tahmininizi Dünya Kupası boyunca takip edebilirsiniz.

Bets10 Giriş için Tıkla

Dünya Kupası başlamadan sistem bahsi nasıl yapılır öğren. Bilgi almak için TIKLA.

Alex de Souza da Bets10’da!! Aşağıdaki video izle, Alex’in yanında sen de yer al!

Bets10 Kazandırır.

 

Bunlar da hoşunuza gidebilir...